Russehandelen AS ble startet i 2019

…og har på kort tid blitt førstevalget til tusenvis av russ. Vi kan skryte på oss Norges mest fornøyde russekunder med god grunn. Vi tilbyr god kvalitet til fornuftige priser, med rask leveringstid. Ikke ta våre ord for gitt, les om kundenes egne erfaringer ved å trykke: her.

Selskapet er startet av de ansatte med et mål om å bli den foretrukne leverandøren. Vi er en totalleverandør og tilbyr russen dugnad, logodesign, klær og arrangering av slippfester. Etter å ha jobbet med tusenvis av russ over mange år, ser vi et behov for at russen har gode samarbeidspartnere gjennom hele russetiden.

Kenan Yildiz, Daglig leder / Salgssjef

Kenan har jobbet innenfor russebransjen i over 7 år. Han har jobbet med tusenvis av russ og kjenner markedet og kunden godt. Kenan har også bred erfaring innen salg og ledelse.

Tobias Haugen, Prosjektansvarlig / Salgskonsulent

Tobias har en bachelorgrad i E-business og en genuin interesse for prosjektarbeid. Han har også god erfaring i russebransjen og jobbet tett på russen det siste året.

Stian Eikanger, Produksjonsansvarlig / Salgskonsulent

Stian har fagbrevet i salgsfaget. Han har god erfaring med produksjonen av russeklær og vet hva som skal til for å levere kvalitetsprodukter. Stian har jobbet i russebransjen i 3 år og levert gode opplevelser til mange grupper.