Russehandelen AS ble startet i 2019

…og har på kort tid blitt førstevalget til tusenvis av russ. Vi kan skryte på oss svært fornøyde russekunder – og det med god grunn. Vårt mål er at du og din russegruppe skal få en uforglemmelig russetid. Vi tilbyr god kvalitet til fornuftige priser, og rask levering.

Ikke ta vårt ord for gitt, les hvilke erfaringer våre tidligere kunder har med oss HER

Russehandelen ble startet med et mål om å bli russegruppers foretrukne russelevereandør. Russehandelen tilbyr dugnadsprodukter, logodesing, russeklær og hjelp med arrangering av slippfester. Etter å ha jobbet med tusenvis av russ over mange år, har vi forståelse for at russen har behov for gode samarbeidspartnere gjennom hele russetiden.

Kenan Yildiz, Daglig leder / Salgssjef

Kenan har jobbet innenfor russebransjen i over 7 år. Han har jobbet med tusenvis av russ og kjenner markedet og kunden godt. Kenan har også bred erfaring innen salg og ledelse.

Tobias Haugen, Prosjektansvarlig / Salgskonsulent

Tobias har de siste årene jobbet tett på russen, og er opptatt av at kunder skal få en positiv handleopplevelse med Russehandelen.

Stian Eikanger, Produksjonsansvarlig / Salgskonsulent

Stian vet hva som skal til for å levere produkter av høy kvalitet til en rimelig pris. Han har jobbet innenfor russebransjen i 3 år, og har levert gode opplevelser til mange russegrupper.