Realiser målet med enkel dugnad

Dugnader er en effektiv og god måte for grupper å tjene gode penger til sine formål. Vi tilbyr enkle salgsdugnader med høy fortjeneste, gode betalingsbetingelser og fri frakt. 

Bruk kalkulatoren for å se hvor mye dere kan tjene på dugnad. Registrer hvor mange dere er som skal selge og hvor mye dere tenker å selge av hvert enkelt produkt. 

Chat med oss for et uforpliktende tilbud

Realiser målet med enkel dugnad

Salg av dugnadsprodukter er en effektiv måte å tjene gode penger til russetiden. På denne måten slipper du og din gruppe å finansiere klær og andre utgifter til russetiden fra egen lomme

Russehandelen tilbyr dugnadsprodukter med høy fortjeneste, gode betalingsbetingelser og fri frakt. Grunnen til at våre dugnadsprodukter er enkle å selge videre skyldes at dette er produkter som enhver husholdning har behov for

Bruk vår kalkulator for å se hvor mye dere kan tjene på å selge dugnadsprodukter gjennom Russehandelen. Registrer antall medlemmer på gruppen som skal selge og hvor mye dere tenker å selge av hvert enkelt produkt. Vår kalkulator beregner fortjenesten, slik at dere får en oversikt over hvor mye som må selges for å nå deres mål

Finner dere dette interessant? 
Chat med oss for et uforpliktende tilbud

Toalettpapir

Et 3-lags toalettpapir med 23,5 m pr rull. Dette papiret er også svanemerket og passer perfekt til hjemmet. 24 ruller pr sekk.

100 kr fortjeneste ved utslagspris på 200 kr.

Tørkerull

Med 3-lag lambi Extra Long er flekker aldri et stort problem. Du får helt enkelt et mykt og absorberende papir som rekker lengre. 18,5 meter pr rull. 12 ruller i sekken.

110 kr fortjeneste ved utslagspris på 250 kr.

Ankelsokker bambus

7 par pr pakke

100 kr fortjeneste ved utslagspris på 200 kr.

Dress sokker bambus

5 par pr pakke

100 kr fortjeneste ved utslagspris på 200 kr.

Miljøklut

20 kluter pr pakke. Laget av 100% plantebasert materialet. Kluten er nedbrytbar og kan vaskes i vaskemaskin og brukes på nytt

100 kr fortjeneste ved utslagspris på 200 kr.

Miljøtannbørste

10 børster pr pakke. Håndtaket er laget av moso-bambus og børstestrå er laget av PET.

100 kr fortjeneste ved utslagspris på 250 kr.

Powerbank

Kraftig powebank med 12.000 mah ladekapasitet. Leveres i hvit. To USB ladepunkter, hver på 2A output. 4 LED nummer som viser hvor mye strøm som er igjen på batteriet.

100 kr fortjeneste ved utslagspris på 450 kr.

Multikabel

Multifunksjonell ladekabel med 5 ulike kontakter for lading. Kombinerer ytelse i design og materialer som er lett biologisk nedbrytbart eller resirkulerbart. Ladekabelen leveres i en miljøpapir konvolutt.

160 kr fortjeneste ved utslagspris på 300 kr.

Førstehjelpsveske

Et førstehjelpssett med alt du behøver inkl. saks. Alt pakket i en praktisk liten veske som er enkel å ta med seg overalt. Instruksjoner følger med.

100 kr fortjeneste ved utslagspris på 200 kr.

monyy

Høy fortjeneste

Vi er blant markedets beste på fortjeneste, når det kommer til produktene vi tilbyr. 

kvalenv

Kvalitet & miljø

Våre produkter holder høy kvalitet og er gode i bruk. Vi fremmer produkter som har redusert miljøpåvirkning gjennom hele sitt livsløp. Trygghet for alle!

Klar for dugnad?

Ta kontakt for å snakke med oss i messenger og få et tilbud.