Det er enkelt å bestille russeklær fra Russehandelen, og vi jobber for å gi deg og din russegruppe tett oppfølging og rask tilbakemelding på henvendelser. All kommunikasjon i forbindelse med kjøp av russeklær, dugnadsprodukter og annen oppfølging foregår derfor over Facebook.


Hva betyr dette for deg?

Kommunikasjonen foregår i en helt vanlig Messenger chat mellom deg og Russehandelen. Dersom du og din russegruppe ønsker å inngå et samarbeid med Russehandelen, vil du motta et bestillingsskjema hvor du enkelt kan fylle inn det dere ønsker å kjøpe til russetiden.

Etter at vi har mottatt deres ferdig utfylte bestillingsskjema, vil du få oversendt skisser som illustrerer hvordan logo og design vil se ut på deres russeklær. Dette gjør vi for at dere skal bli fornøyd med kolleksjonen. Når skisser er godkjent, starter vi produksjonen av bestillingen.

Finner du dette interessant? Start en chat med oss HER for et uforpliktende tilbud.

Vi har flinke designere som hjelper dere med å lage det designet som dere ønsker. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Start en chat med oss HER for mer informasjon – helt uforpliktende

Vi sender ordren innen 15 arbeidsdager etter registrert innbetaling. Du har også mulighet til å hente din ordre på vårt lager i Ski.

Varene kan hentes på vårt lager i Ski mellom klokken 08.00-16.00 alle hverdager – uten ekstra kostnad. Du vil på forhånd motta en hentemelding fra oss

Alle russegrupper som bestiller fra Russehandelen vil motta oppdateringer på Messenger underveis i prosessen. Dette gjør vi for at du til enhver tid er oppdatert på hvor din ordre er i prosessen

Vi har fri frakt på alle bestillinger hvis noe annet ikke er avtalt.

Absolutt ikke! Du vil til enhver tid ha god oversikt over hva du betaler for, og vi sender alltid ut en ordre bekreftelse som krever godkjenning fra deg før vi oversender faktura.

Når ordrebekreftelsen er bekreftet vil vi sende ut faktura med 10 dagers betalingsfrist fra fakturadato. Dersom dere ønsker andre betalingsløsninger, kan vi se på dette for deg ved at du tar kontakt med oss!

Alle produktene vi tilbyr har størrelsesskjema. Alle våre produkter finner du ved å trykke på gruppeklær i menylinjen.

Dere vil motta skisser som illustrerer både størrelse og plassering av trykk. Dette gir dere en ekstra trygghet, slik at dere får muligheten til å se hvordan russeklærne kommer til å se ut ved levering.

Refusjon eller angrerett gjelder ikke kundespesifiserte produkter hvor det er påtrykket logo eller annen illustrasjon

Dersom din bestilling er levert uten påtrykket logo eller annen illustrasjon, har du 14 dager angrefrist fra dagen du mottok varen. Vi må da få beskjed om at du ønsker å benytte deg av angrerett innen fristen. Ved angrerett vil du selv måtte dekke eventuelle fraktkostnader.

Vilkår og betingelser

1. Firma
Russehandelen er et selskap drevet av Profileringsgruppen organisasjonsnummer NO 923 186 077 MVA. All informasjon og bilder er eid av selskapet og kan ikke brukes uten tillatelse.

2. Betaling og prisoversikt
Alle priser vi oppgir er inkludert MVA. Vi priser alltid ut fra basic produkter og standard trykk. Når det oppgraderes til premium vare og gull design, vil dere få eksakt pris på dette. Dette finner dere også selv under hvert produkt. Faktura sendes ut så fort korrektur, bestillingsskjema og ordrebekreftelse godkjennes, frist på faktura er 10 dager fra mottatt dato. Vi tilbyr også delbetaling 50% før varen sendes og 50% når man mottar pakken på postkontoret.

3. Frakt
Vi tilbyr fri frakt på alle hovedbestillinger. Ekstra bestillinger opptil 10 kg koster 150,- og opp til 25 kg koster 300,-. Vi bruker posten og postnord som leveringstid metode. Pakken kommer til nærmeste postkontor til den adressen du har oppgitt i bestillingen.

4. Våre produkter
Vi har alltid hatt et mål om at du som kunde skal føle deg sikker på at du har betalt for det produktet du har bestilt og sett for deg. Det er flere faktorer som spiller inn og det er ikke alltid lett å vise 100% hvordan et produkt vil se ut. Fargen på plaggene og logoen kan variere fra skjerm til skjerm og våre designere plasserer trykkene ut ifra et verktøy dem bruker. Som en ekstra trygghet sender vi deg et prøvetrykk før vi starter prosessen med trykking.

5. Reklamasjon, ødelagt vare, mangel eller feil?
Når du mottar varen er det viktig at du sjekker at den er ikke er ødelagt, at alt stemmer og at det ikke er noen mangel. Reklamasjon følger vi norske lover og regler. Ta kontakt med oss HER om noe ikke stemmer umiddelbart.

6. Retur
Produkter som er laget med eget design er dessverre ikke mulig å returnere. Dersom du har bestilt produkter uten trykk og varen er i samme tilstand som når du fikk den levert, da har du 14 dagers angrefrist fra du mottok varen. Vi må få beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten innen fristen og du dekker frakten selv. Ta kontakt HER.

7. Kansellere bestilling
Hvis du har mottatt faktura, godkjent korrektur, bestillingsskjema og ordrebekreftelse så er det ikke mulig å kansellere bestillingen. I noen tilfeller er ikke varene trykket og da vil du bli fakturert for direkte kostnader som er på rundt 60% av fakturabeløpet.

8. Personvern og personopplysninger
Når du bestiller hos oss, samler vi mye informasjon om deg og gruppen din. Denne informasjonen gjør at vi kan lage en bestilling utifra deres ønsker. Du kan til enhver tid ta kontakt med oss og vi sender deg all informasjon vi har på deg. Du kan når som helst få all informasjon fjernet ved å henvende deg til post@wordpress-827532-3888798.cloudwaysapps.com.

9. Lagring av meldinger fra sponsorskjema
Når du fyller ut sponsorskjema, så bruker vi opplysningene vi mottar for å ta kontakt med deg og prosessen videre. Informasjonen du fyller ut deles ikke med andre parter.

10. Uforutsette hendelser som man ikke kunne visst på forhånd
Arbeidskonflikt, brann, miljøkatastrofe, blokade, krig, virus eller andre tilfeller som hindrer partene i å oppfylle sine krav og forpliktelser. Slikt unntak gjelder under at det avtalte ikke kan utføres under betingelsene. Motsatte part skal varsles umiddelbart ved bruk av bestemmelsen.

11. Utsolgt vare
I enkelte perioder kan det være utsolgt for noen produkter, farger eller størrelser. Vi skal alltid komme med noen gode løsninger og forslag. Du som kunde har siste ordet og kan avbestille varen uten ekstra kostnad om du ikke er tilfredsstilt med løsningen vi kommer med.

12. Tvister og lover
Norsk lov gjelder for alle kjøp gjort under våre vilkår. Tvister om kjøp under disse vilkårene skal utelukkende behandles av en Norsk domstol.

13. Kvalitet på innsendt logo som ikke har laget av oss
Hvis du sender oss en logofil av dårlig kvalitet, så vil du bli kontaktet av oss umiddelbart slik at vi ikke produserer noe som vil bli dårlig. Vi vil hjelpe dere med prosessen slik at det blir akkurat som dere ønsker. Russehandelen er ikke ansvarlig for kvaliteten dersom man ønsker å bruke en lavoppløselig fil.

14. Eierskap av design
Russehandelen kan bruke innsendte logoer, design og bilder til produksjon av klær. Materialet kan også brukes til nettsiden, promotering og annonser når gruppen har sluppet navnet.